onsdag 2 mars 2011

Den här ska ge mig tillbaka midjanKöpte den här rackaren i Colombia, den ska få mig att få tillbaka min figur och min midja som jag kan sakna så oerhört mycket. Tänk ett par schyssta jeans, herregud! Tajta med normalhög midja. Jag fantiserar även om magtröjor och "pojkväns 501:or".

Den här lilla kostymen kommer hjälpa mig att krympa ner livmodern till normal storlek och dränera överflödig vätska fortare än kvickt. Det är en "lipo-dräkt" men den ska funka. Beach 2011 på Gotland, här kommer jag!

9 kommentarer:

 1. men inte ska du använda den nu?

  SvaraRadera
 2. kanon! måste ha en, vet du vart man kan få tag på en här i sverige eller på nätet? ska oxå få barn (9maj) o känner lätt panik över allt som har med kropp o göra : (

  SvaraRadera
 3. Schyst, stavas det. Men jag gillar dig ändå,

  SvaraRadera
 4. hur mycket har du gått upp hittills? Du vet att man svullnar ganska ordentligt den sista tiden. Kanske ska mer tänka beach 2012.. ;-)

  SvaraRadera
 5. Simon - juste stavas det tillåmed. Spelaroll.
  /Tollan.

  SvaraRadera
 6. haha jag har laddat med Spanx!

  Kram Amelia

  SvaraRadera
 7. men snälla! Tillåt dig själv att bara vara efter förlossningen, tids nog kommer du i form igen, men unna dig att INTE bry dig om din kropp för en tid. Det är en omvälvande tid och att nojja om kroppsform lägger bara sten på börda, tro mig!

  SvaraRadera
 8. Go Anitha! När jag fick min dotter för sjutton (!) år sedan fick jag tipset (från sextiotalet typ) att man skulle ha något "gördelliknande" på sig efter förlossningen så drog magen ihop sig snabbare. Alla runt mig fnyste, men jag köpte höga gördeltrosor som jag körde med i tre månader. Inte nog med att det var skönt när allt kändes så dallrigt, min mage blev platt på nolltid och någon babybump hade jag aldrig kvar.
  Kör på! Det är ju inte så jobbigt precis att bära stadiga underkläder - så nog kan man "bara vara" ändå.

  Om du tittar på min blogg så har jag numer lite, lite putmage - men det är kanske tillåtet vid 46...

  SvaraRadera
 9. Tack Anne!

  bra Amelia vi ska deffa ner oss ihop! Powerwalk i Spanx och lipo! I like.

  SvaraRadera