fredag 4 mars 2011

Min svägerskaMin svägerska Amanda är kanske det snyggaste jag vet. Dels som ni redan märkt är hon ju skamligt vacker. Men hon har en fantastisk klädstil också. Ni vet en sån där bra smak som inte kan köpas för pengar. Liksom från grunden genuint classy och god smak.

Vi har känt varandra jättelänge. Långt innan både Calle och Alex kom in i bilden. Vi jobbade ihop för ca nio år sedan på Amandas syster Hannah Widells talkshow. Vi var båda relativt färska researchers, vi pratade inte så mycket men betraktade varandra på distans. Hon var minst lika vacker då. Jag kommer ihåg första gången jag såg henne kliva ner för trappan på jobbet. Man trodde liksom inte så vackra människor fanns på riktigt. Det var som att Jackie O precis klivit in i rummet. Samma typ av karisma. Verkligen "självlysande". Dessutom är hon så otroligt duktig också. Man vill liksom hoppa in i hennes hjärna. Det känns ibland som hon tänker lite omvänt, klurig men hon är klok som få.

Efter "Hannah" har vi sprungit in i varandra i olika sammanhang under åren. Så den dagen det stod klart att vi skulle bli släkt kändes helt naturligt. Nu har vi samma efternamn. Jag kunde aldrig önskat mig en bättre svägerska.

16 kommentarer:

 1. Jag blir så fundersam när du ofta skriver att hon är så klok. Det framkommer inte i hennes texter alls. Men hon kanske är klok på något annat sätt. Vacker är hon ju odiskutabelt.

  SvaraRadera
 2. Nog är amanda säkert klok, men hon kanske inte väljer att skriva sin blogg på det sättet. vad jag tycker verkar vara jobbigt för hennes del, är att alltid bli omnämnd som vacker först och främst, dvs utsidan, sen kommer resten som en parentes. måste vara mycket att leva upp till. men hon kanske inte upplever det så.

  /TM

  SvaraRadera
 3. Vacker är hon absolut!
  Hoppas att hennes klokhet kommer fram ännu mer i hennes blogg framöver.
  Det känns som hon har en känslighet och ett djup som inte riktigt har kommit fram där än.

  SvaraRadera
 4. Hon klär sig jättefint, men... Varför tänker aldrig vi svenskar på att man ska borsta skorna också? Det var min fd engelske man som anmärkte på det och han hade banne mej rätt, att putsa sina skor ingår inte i vår kultur verkar det som.

  SvaraRadera
 5. Ni är lika fina båda två men programmet "Hannah" är nog den sämsta skit som gått på tv. Ett osmakligt vältrande i andra människors olycka.

  SvaraRadera
 6. Tycker oxå lite synd om Amanda. En helt bok till kärleksförklaring om hennes gnistrande skönhet, men väldigt lite om innehållet.

  SvaraRadera
 7. Jag verkar vara den enda som inte är särskilt impad av denna Amanda. Har läst hennes blogg men inte längre. Hon känns så krystad och så desperat över att passa in i östermalms-mallen. Skittråkig.

  SvaraRadera
 8. Jag förstår inte kommentarerna? Vad är det som är oklokt med hennes blogg? Jag tycker hon verkar vara störtskön, vacker och ärlig. Sverige kan inte riktigt hantera sådana personer, man är antingen vacker och "oklok" eller ful med "klok"..Man kan vara båda och jag tycker att både du och Amanda är det! =) Kram /Maja

  SvaraRadera
 9. Vackra och kloka alltså...Inget annat, haha!

  SvaraRadera
 10. visst är hon fin men jag tycker att "hon är så vacker" är för hypad nu. Du däremot e en riktig snygging måste jag säga....

  SvaraRadera
 11. Håller absolut med Jumjum, och jag tycker att en människa som så uppenbart anser sig själv vacker, går bort! Och klädstilen,näe...

  SvaraRadera
 12. Fint att Anithas text om en kär vän, kommenteras av människor som minsann tycker Amanda både är oklok, 'östermalmig' och har oputsade skor..märkligt också att man är så negativ mot någon man inte ens känner. Amanda är ju supercharmig, KLOK, varm och rolig! Underbar fin text om en vän, ska skulle bli rörd om någon skrev så om mig. Minus kommentarerna då! / C

  SvaraRadera
 13. Tycker kommentarerna var rätt snälla. Ingen skrev att A var oklok. Man skriver bara hur man upplever er på nätet. Så klart man kommenterar folk man inte känner, man läser ju deras bloggar. Om bara vänner läste bleve det inte många besökare.

  SvaraRadera
 14. /C

  Har inte alla rätt att kommentera? Kan du inte förstå att människor tycker olika? DU tycker att Amanda är supercharmig, KLOK, varm och rolig. JAG tycker inte det. Söt är hon tycker jag, men har inte uppfattat henne som speciellt klok, rolig eller supercharmig. DU är ju negativ mot de som inte tycker som du bland kommentarerna och du känner väl inte dem? Du biter dig själv i svansen.

  SvaraRadera
 15. Enligt Maja kan man tydligen inte ha olika åsikter, då är det plötsligt att "Sverige kan inte hantera att man kan vara både vacker och klok"...det är så fjantigt att komma dragandes med sådana argument. Dagisnivå. JAG tycker att Lisa Miskovsky är både vacker och klok. Om inte du tycker som jag så har du svårt att hantera att man kan vara både vacker och klok. Eller?

  SvaraRadera
 16. Klart man får tycka och kommentera som man vill, men är det inte lite löjligt att när någon hyllas så ska vissa genast motsätta?

  SvaraRadera