söndag 6 mars 2011

Söndagsrapporten


Vaknade vid niotiden men hängde i sängen till 11.00 det kanske är det mysigaste jag vet. Sen gick vi upp och åkte till Nero och åt frukost. Jag drack min favoritjuice med färsk mynta, ingefära och ananas. Ojoj hoppas inte det där räknades till förmycket "namedropping". Jag borde kanske skrivit: Vi åt frukost på ett café och jag drack en god juice.

Calle har en liten egenhet. Han äter inte upp den del han hållit i. Gäller i de flesta fall, pizza, bröd och pommes frites. Ojoj, nu länkade jag till Calles välgörenhetsblogg. Det kanske anses nepotisktiskt... Det borde kanske stått: Min man åt bröd. Det tyckte han var gott.

Sen åkte vi ut till Calles chef Dicken de lagade sin traditionella söndagslunch. Denna gång var det en Thaikyckling. Vi är som ett mycket gammalt par ibland. Åker på söndagstur.
Det borde kanske stått: Vi åkte hem till en kollega till min man. De lagade mat, den var inspirerad av ett utländskt kök. Det luktade gott.

Calle har ett bilalterego som vi har döpt till Kalinka. Han har något jagat i blicken, kollar ofta i backspegeln och röker stressat ut genom fönstret. Ska berätta mer om Kalinka vid ett senare tillfälle. Någon dag ska vi nog skriva en humorserie med vårt lilla karaktärstall vi byggt upp.
Robban med slipmaskinen, Superknarkan och Kalinka. Det kommer en ny karaktär per halvår till sällskapet.
Borde kanske skrivit: Vi åkte bil det var kul. Vi pratade mycket.

Sen åkte vi till Mats & Anna och åt pannkakor med Loppan och Basse. Glömde tyvärr kameran i bilen. Bilden är lånad från Annas blogg.
Borde kanske skrivit: Åkte hem till några vänner och åt platt föda.

Efter det åkte vi till Pelle som jobbar med Big Brother, vi fick en exklusiv visning av "huset". HERREGUD!!! Reality blir inte så mycket mer real än så. Här fick vi såklart inte ta kort.
Borde kanske skrivit: Åkte och hälsade på en kompis som jobbar med en TV-inspelning. Det var intressant.

Nu har jag precis badat och läst lite mera ur Blondie. Calle åkte precis och köpte pizza. Banan, curry. Vad annars. Nu har jag feber och ont i halsen, ligger i sängen. Fan vad jag är trött på det här. Kan ingen bara kurera mig snart.
Borde kanske skrivit: Badade, läst, ska äta, är lite sjuk.

15 kommentarer:

 1. hahaha Jag älskar knäppen på näsorna mot de som klagat på den sk "namedroppingen".
  Det låter som en fin dag med många roliga saker gjorda!
  Krya nu på sig, att vara sjuk är ju rätt jävligt.

  SvaraRadera
 2. Kul skrivet!!!! :) Fortsätt skriva som vanligt...gillar det.....

  SvaraRadera
 3. oj vad träffad du måste ha känt dig. ett helt inlägg åt detta...

  ...eller så skippar du bara länkningarna helt enkelt, när det inte är nödvändigt.

  gulligt att du tar åt dig så hemskt, gravidhormoner kanske

  SvaraRadera
 4. Du är en gudinna! Hejjahejjahejja!

  Överraskningen som utlovades?? :)

  SvaraRadera
 5. Ojet mfl: Tagga ner!

  Anitha: Du verkar asskön och jag gillar din bloggstil, personnamn och produktnamn inga konstigheter, det ger ju texterna lite flavour.

  SvaraRadera
 6. Ha! Ha! Jag var den som skrev om namndroppingen och du fattar väl att det gäller när du försöker bara skryta om dina vänner som jobbar med tv m.m. där du skriver deras för och efternamn. För det är ju inget annat än skryt, titta jag känner den och den. ha ha! Förnamn räcker liksom. knäppo ha ha

  SvaraRadera
 7. haha ! nu gjorde du min söndagskväll.

  SvaraRadera
 8. Min man åt BÖRD, hoppas att det inte var efterbörd..

  SvaraRadera
 9. Men lilla du, åka runt på fyra ställen när man är sjuk? Bada med feber? Tror du behöver ta en vända till tjocka läkarlexikonet, slå på: "Vila" och "få ner temperaturen".

  Sköt om dig nu!

  SvaraRadera
 10. När bloggen växer får man dessvärre också de där elaka kommentarerna. Slår vad om att dessa skrattande, hånande personerna är i min ålder. 23+, och där sitter de och skriver att du är pinsam och skryter. Jag kan inte komma på något mer pinsamt än vuxna människor som gör något sådant. Hoppas verkligen inte att du tar åt dig. Jag lovar att vi andra snälla tycker att du verkar vara oerhört ödmjuk, varm, rolig, ambitiös och mycket vacker. Du skriver fantastiskt och jag älskar att du uppdaterar så ofta och bra. Du är faktiskt väldigt inspirerande som kvinna och det vill jag att du ska veta. Sedan jag började följa din blogg har jag blivit mer positiv och glad, det har gjort mig lyckligare och det vill jag att du ska veta.

  SvaraRadera
 11. Jag bor i en liten stad som jag ÄLSKAR men när jag läser om den där juicen då önskar jag för första gången att jag bodde i en större stad med mer mat och dryck utbud. Har aldrig smakat juicen i fråga men har enormt sug efter den.

  Fortsätt skriva om dina kändisvänner. Det sticker bara i ögonen på de som oxå vill ha kändispolare. Folk som folk säger ja ;D

  SvaraRadera
 12. Jag förstår att du blir sårad av elaka kommentarer men det bästa sättet att kväsa elakheter på är att ignorera dem fullständigt! Strunt i dem, du vet att det du skriver är bra så, WHY BOTHER? Stå på dig och ta hellre bort dummingkommentarer (om det går?) så slipper de förgifta andra läsare också..

  SvaraRadera
 13. Banan och curry! Yum! Min tur att länka: www.onlinepizza.se

  SvaraRadera
 14. PASSA PÅ ATT ENKELT BLEKA TÄNDERNA HEMMA MED SAMMA METOD SOM HOS TANDLÄKARE! MYCKET EFFEKTIVT! FRAMTAGET AV TANDLÄKARE OCH GODKÄND AV MOTSVARIGHETEN TILL LÄKEMEDELSVERKET I USA:
  http://www.tradera.com/Luster-1-timmes-tandblekningskit--auktion_340743_129111916

  SvaraRadera
 15. Vad konstig du är som gör så mycket grejer fast du är sjuk. Är det verkligen viktigare än att bli frisk. Märkliga människa.

  SvaraRadera