lördag 5 mars 2011

StatusVaknade precis. Eller vaknade när Polis-Jonas ringde och väckte oss 07.00. En otroligt elak och usel lek vi startat. Både Calle och jag har vaknat lite på fel sida. Calle går och svär högt för sig själv: "jävla Jonas". Nog för att vi somnade om men vi springer båda runt och småbjebbar. Just nu äter jag min favoritchoklad Lindt Excellence Sea Salt det blir man alltid på bättre humör av. Penny älskar skiten och kickade igång av bara den. Det är roligt för nu ser man när hon rör sig utanpå magen, det har vi inte sett förut. Jag vet att Gustav Calles jobb - hans tjej har man sett det på jättelänge. Så jag antar att det är lite olika.
Män jämför olika babyskills hos varandras flickvänner/fruar och försöker "bräcka" varandra. Konstig grej. Calle har varit jätteirriterad på att det syntes på henne, men nu kan han alltså också checka av den punkten.
Puh nu kan jag andas ut ...

Har ni sett att mitt hår är "Katitziblått", ni som är i samma generation som jag?
Kul!

Igår var vi på middag hemma hus Pär Lernström och Linda Öhrn, med Tesso & Martin Akander och Ylva & Jonas Lagerström. Det var både gott och jättetrevligt. Vi spelade sällskapsspel såklart och tjejerna vann som vanligt. Såklart.

Nu kommer snart mamma och pappa hit och jag är redan stressad. Mina föräldrar är lite som Jerry Seinfelds föräldrar. Jag tror ofta "inlandsföräldrar" är det. Ska utveckla det där vid ett senare tillfälle.
Låt mig ponera hur dagen kommer bli.
Pappa vill alltså komma HIT men inte åka upp på stan, inte ens om VI kör. Så nu ska vi "sitta" här med världens vackraste väder utanför. De har säkerligen med sig en termos upp med eget kaffe och mackor som de förbereder i köket från kylväskan. Sen ska pappa "titta" på soffbordet. Säkert kolla på travet, sen åker dom förmodligen hem.
Vi kommer inte diskutera saker, för då "bråkar/tjafsar" man.
Någon säger en sak (oftast pappa) så svaras den saken på på varvet runt bordet. Sen sägs en ny sak. Ja, så där håller det på.
Jag ska till frisören klockan två så jag har en naturlig Q ut denna gång. Puh. Återkommer till ämnet.

9 kommentarer:

 1. Varför namndroppar du? Lite pinsamt att göra det i din ålder. Skämdes lite av att läsa hur du hade skrivit vilka du var på middag hos. Måste ta en choklad själv för att få bort den beska eftersmaken av alla efternamn som presenterats här. Ha! Ha!

  SvaraRadera
 2. Hej, Letar efter en sänggavel och tycker eran är jättefin. Har du något tips på vart man kan hitta en sån?

  Trevlig Helg

  SvaraRadera
 3. hej anitha

  större bilder på din blogg tack

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du går till frisören för att få tillbaka ditt normala lockiga hår, du var så himla fin i det!

  SvaraRadera
 5. Hahaha! Jag förstår prickicis (en sammanslagning av precis och mitt i prick, såklart) vad du menar med inlandsföräldrar! Den korta beskrivningen, men ack så korrekta, stämmer på mina föräldrar så in i bomben! Lyckades aldrig få pappa till vare sig Sthlm eller Sjöstaden när jag bodde där men till Gbg lyckades jag få honom även om resan är 5 tim längre, allt under förutsättning att travet inte missas...

  SvaraRadera
 6. Är de tråkiga dina päron? Ni måste väl ha hur mycket som helst att prata om? Barn och giftemål precis.. De ska ju bli mormor och morfar och har precis fått en svärson. Vad tycker de om allt?

  SvaraRadera
 7. Med den tråkiga förhandsinställningen förstår jag föräldrarnas reaktion precis.

  SvaraRadera
 8. Hm, de eller deras vänner eller vännernas barn läser nog din blogg... Inget smart inlägg. Ta bort det.

  SvaraRadera
 9. Ajaj, pinsam namedropping. Sluta med det.

  SvaraRadera