söndag 6 mars 2011

Min lördagMen det gick faktiskt över förväntan bra med föräldrarna. De var inte alls så där trubbiga som de brukar. Penny verkar göra gott. Vi åkte upp på stan och de hjälpte till att fylla på babyförrådet. Så gulligt och sen åt vi lunch på Sturehof. Vi hade det riktigt kul.Sen var jag och tvättade och fönade ut håret på Bangs hos Elisabeth en riktigt vuxenlyx jag börjat unna mig. Så här ser det ut när Elisabeth tvättar mig.Glömde ta bild på håret direkt efter. Men se så tjusigt det blev.
Calle klippte sig också och det gjorde tydligen Alex med. Ett sånt familjesammanträffande. Vi kanske får utropa den Schulmanska hårvårdsdagen till 4 mars 2011.


På kvällen kom Pelle hem till oss på middag. Det var supermysigt.

Idag ska jag Skypea med Lina Broneus har vi bokat in. Då vi inte lyckats tajma en telefontid på två veckan. Lina bor nämligen i London. Sen ska vi fika med Mats & Anna och kanske träffa våra nya Sjöstadsgrannar Sigge & Malin för en tour i området.

Then I have an announcement to make... äh vi håller på den tills imorgon. Vad tror ni att det är?

7 kommentarer:

 1. Tvillingar!:)

  SvaraRadera
 2. Jag skrattade gott imorse när jag skulle göra frukost och upptäckte att lider av samma fobi som du och calle gör för gamla mejeriprodukter. Hittade tre gamla cream cheese, en gammal keso och yougurt. Kan man bli botad från detta??

  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 3. Vad nedlåtande du låter om dina föräldrar...

  SvaraRadera
 4. Jag tror du ska announca din nya bloggadress!
  Trevlig söndag till er :-)

  SvaraRadera
 5. Blir det en mama-blogg kanske?

  SvaraRadera
 6. Du ska naturligtvis presentera ett nytt hem för din blogg.

  SvaraRadera
 7. Jag gissar på TRILLINGAR :-)

  Epi

  SvaraRadera