tisdag 20 april 2010

Skype-oskuld




Vi tog Calles Skype-oskuld häromdagen. Han var helt lyrisk, kunde inte riktigt återhämta sig. Har varit lätt konstig sen dess. Han ville att vi skulle börja Skypa från jobbet.
Hela grejen med Skype är ju att skypa med människor man inte träffas så ofta eller de som bor utomlands. Inte människor man träffar hela tiden, eller?


Finns det Skype-do’s-and-don’ts?

Istället för telefonsex är det något som Skype används till?

9 kommentarer:

  1. Jag har en kompis som flyttat till USA, då är det väldigt smidigt att använda skype!
    Men jag skulle vilja erkänna att jag nästan alltid sitter på skype. När jag inte träffar och pratar med kompisarna i skolan så snackar jag med dom på skype, supersmidigt!
    Bärbar dator tillåter ju även toalett besök under tiden ;)

    "Skypesex" är vanligt i USA. Man använder bara mikrofoner så det är som telefonsex eller också webbkamera så att man kan se varandra.
    Detta är dock inte populärt i Sverige (säkert av vissa) Men håll dig borta från det.

    SvaraRadera
  2. Jag har ofta skypesex med min pojkvän som bor i USA. Väldigt smidigt när vi inte får träffa varandra så ofta.

    SvaraRadera
  3. Jag och min kille skypar från jobbet, trots att vi träffas dagligen.

    SvaraRadera
  4. Jag försökte med det när min pojkvän var i Kina. Men av någon konstig anledning bröts det alltid när det kom fram något naket..

    Mycket censur där borta i kina..

    SvaraRadera
  5. Men det funkade för mig i Kina! Jag knullade alltid med min kille via Skype när jag bodde i Kina. Ganska osexigt.

    SvaraRadera
  6. Har flyttat till USA efter manga om och men, och hade under perioder langdistansforhallande medans innan jag invandrade och Skype was/is the shit. Chat, ringa, telefonsex, sms, hela fadderullan. Jag har fortfarande ingen amerikans telefon som kan ringa/ta emot samtal fran utlandet i och med att de ar helt dumma i huvudet nar det kommer till mobiler i usa dar bade den som ringer och tar emot betalar for samtalet. Anvander istallet skype sa fort jag behover ha kontakt med sverige genom att smsa, ringa och sa vidare (skitbilligt) dessutom om du skaffar ett Skype-In sa har du ett nummer som kan nas via vanlig telefon i utlandet. Skagffar jag tex ett svenskt skype-in (som jag kan gora aven om jag bor i USA) sa kostar det lokaltaxa for mina svenska vanner att ringa till det numret fran deras teleoner vilket ar helt javla underbart.

    ...glomde jag saga att jag alskar skype?

    //Mid West

    SvaraRadera
  7. Här är mina skypeerfarenheter:

    1. när min polare var i japan var det ju ett himla najs sätt att umgås.
    2. när min andra polare var i usa hade han en sån där skype-in grej. himla bra. och han kunde ringa till min telefon fast jag inte hade skype då.
    3. ett fint sätt att hänga med bästisen på. som ett mellanting mellan att umgås, inte umgås och prata i telefon. man kan göra annat undertiden, tillåta sig själv att inte vara så himla uppmärksam på sin kompis som om man hade pratat i telefon, men man har sällskap.
    4. när min tredje polare var i australien.
    5. och min fjärde i kina.
    6. har hört om folk som haft distansförhållande via skype. nu har de gift sig.
    7. när man vill vara snäll mot telefonräkningen är det bra.
    8. när man vill visa sin nya tröja men inte orkar mmsa.

    och så vidare i all oändlighet.

    SvaraRadera
  8. Trodde att sex var skype`s enda användningsområde

    SvaraRadera
  9. Min bror bor i Salzburg och Skype är verkligen A och O för vår familj nu. Vi har alla cams inkopplade så han får se oss och sin systerson och vi får se honom och hans tjej däre nere.
    Underbart och billigt!

    Sedan åt det där med telefonsex med Skype, det funkar väl? Hahha.. varför inte addera en cam? Skyddat sex får en helt ny betydelse!

    SvaraRadera