tisdag 6 april 2010

Top 10 snyggaste albumomslag, enligt mig...



10. Man skulle kunna tro att det var ett bättre frimärke, McLaren tog ett nytt spännande formgrepp och satte formen för en hel rörelse.



9. Sex säljer, älskar den oväntade loggan i mitten av bältet, det tar lite längre tid än väntat att upptäcka. Dessutom är skivan oväntat bra, så innehållet håller vad det lovar.



8. Kul grepp med låttitlar, dessutom mycket underhållande brödtexter. Snyggt dessutom.



7. Väldigt snygg illustration, förväntan bygg långt innan man vikt upp dubbel-vinylen, som att öppna sesam, likaså här håller det vad det lovar.



6. Undra om det var som den här skivan heter MJ kände när han dog? Om inte annat så är det ett snyggt och sparsmakat album med ett oväntat bra innehåll.



5. Man gillar ju aluminiumtryck med screentryckskänsla, man älskar det.



4. Den här skivan är ett trevligt hantverk på alla sett, kolla in de manuellt rastrerade bokstäverna t.ex. Det finns faktiskt inte en rät linje om man tittar nära. Men allt känns väldigt mycket mer än rätt.



3. Keith showar off sitt PTH, för Warhol, med en äkta zipper som man alltid var sugen på att dra ner, en dag provade man och då sprack omslaget, det blev två tråkiga sanningar väldigt fort. Men en väldigt lyxig förpackning.



2. Det finns få briljanta sätt att illustrera ett samlingsalbum, tre skivor i en. Här är ett exempel.



1. Om jag någonsin får fronta ett tidningsomslag, så skulle det vara precis på samma sätt som Dave här ovan. Det här albumet är så vansinnigt på alla sätt, snyggt!!!

Okej, få se era listor nu då.
Puss

3 kommentarer:

  1. Det dar ar inte Keiths skrev. Det ar antagligen en snubbe som heter Corey Tippin. Warhol sa aldrig vem det var.

    SvaraRadera
  2. Vilken grym smak du har, både till ögat och örat!

    SvaraRadera