onsdag 7 april 2010

Parloppet

Det pågår en ständig tävling här hemma, är det inte Angry Birds eller Solitare iPhonen så är det vem som blir paret i Dating in the dark. Calle den djäveln han vinner allt.
Jag går upp en en stark ledning och han knäcker mig till smågrus.

Nu har han "börjat springa och röka mindre" som han kallar det. Alltså han har gjort det här en dag, men jag hoppas och håller på honom definitivt. Det hade dock varit lättare om han inte vore så satans kaxig, vilket förmodligen är hans briljanta driv. Har riskkalkylerar inte ens med motgång.

Jag springer mer eller mindre på regelbunden/oregelbunden basis. Mycket på sommaren, mindre på höst, inget under vintern. Nu har jag varit på gymmet tre gånger och gått till jobbet tre gånger på en månad, det är lite/inget för mig. Calle har inte sprungit sen i juni.

Nu var alltså Calle var ute runt knuten och kutade i 20 minuter förrgår. Satt hela gårdagkvällen och ojade sig över träningsvärk. Samtidigt slänger han ut sig frågan, "och när hade du tänkt att börja träna egentligen"? Jag bara gapade. Kom inte på ett vettigt ord.

Tillbaka till min gamla tes om manligt/kvinnligt. Män ska ha beröm i allt de gör kvinnor opererar i det tysta och gör ingen stor grej av det. Vi hade inte haft pristävlingar om det inte vore för männen.
Jag svarade stillsamt, "men svarade älskling imorgon kanske. Jag tycker du och jag ska anmäla oss till Parloppet så vi får en ordentlig morot att komma i form".

Han höll med. Synd för honom.

Så nu ska han få smaka på lite adoptivdriv den skatan, blint jävla raseri ska han få tugga på.

Förra året sprang jag 5 km på 25 min och 16 sek. Den jäveln han ska få så han tiger!!!

4 kommentarer:

  1. You go girl! He will be destroyed. :-)

    SvaraRadera
  2. Hahaha, fasen vad kul! Detta ska jag följa med spänning! Heja Anitha!!

    Att tävla är absolut den bästa typen av motivation. Jag är med i ett Biggest Loser-battle nu mot en bloggkompis. http://lisabogren.se/bloggen/?p=532 Jag kalkylerar inte heller med förlust.. ;)

    Har du kommit på några namn än förresten?

    Ha en nice onsdag!

    SvaraRadera
  3. Håller självklart på dig!
    Pulvrisera den fan!

    SvaraRadera
  4. Underbart...jag avskyr priser:) Thank you. Har aldrig tänkt på det på det sättet tidigare.

    SvaraRadera