fredag 14 januari 2011

Blankens goes international!

Cecilia Blankens älskar namnet Anitha Hur komiskt är inte det!

Vill tacka för alla röster på tapeter, jag kommer i det här fallet helt följa er tycke och smak. Fortsätt gärna. Räknar ut vilket som fått högst betyg när dagen är slut.

Är så otroligt glad över att ha börjat blogga igen. Har så fina läsare som både är smart och sköna personer. Jag vill hänga med er allihopa!
Vad ska ni gör i helgen förresten?

13 kommentarer:

  1. Mysa med vår 3 veckor gamla dotter Blanca, äta massa ost och dricka ett par munnar rödvin. Grattis till er Penny, det namnet hade vi på vår lista, fint!

    Prickiga tapeten är snyggast och du är grym Anitha, kul att du bloggar igen.

    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Är du syster till Peter Jöbacks man Oscar? Ni är otroligt lika : )
    Tack för en skön blogg!

    SvaraRadera
  3. Man får nog de läsare man förtjänar. Du verkar väldigt smart och skön själv:) Ska slänga ut julgranen, åka med barn till ishallen, träffa lite vänner och äta gott. En trevlig helg helt enkelt. Kram

    SvaraRadera
  4. Hänga med en god vän nykommen till universitetsstaden efter jullov :) Dricka lite rött me min nyfunne pojkvän och bara njuta. Inte krångla till de så mycke, då blir de nog en härlig helg ändå. Du e fucking grym, härlig jävla person alltså. Trevlig helg!

    SvaraRadera
  5. Jag ska jobba heeela helgen!

    SvaraRadera
  6. Jag ska bege mig till Farsta Centrum för lite shopping imorgon, och på Söndag ska jag ha julmiddag med mina 3 bästa vänner.
    Vad ska du göra?

    SvaraRadera
  7. Vi har köpt ett renoveringsobjekt så vi visste vad vi skulle göra förra helgen, helgen innan det, och innan det och innan det och.. vi vet vad vi ska göra nu i helgen och nästa helg och helgen efter det och efter det och efter det.. för att inte tala om alla dagar mellan helgerna..

    Men fy fan vilket grymt hus vi kommer få!

    Kram

    SvaraRadera
  8. Jag sitter fast med min examensuppsats i juridik från tidig morgon till sena nätter, men en liten avstickare för att läsa bloggar måste man ju ändå göra, eller hur? ;)

    SvaraRadera
  9. Läsa lite bloggar ,greja lite hemma ut med julen !! Mysa med familjen ,själv då ? Kul att du bloggar igen , hittade hit via Alexs blogg och gubbens din förstås.//jess

    SvaraRadera
  10. Jag ska på kårfest, tjoho! :)
    Ty jag är ung, dum och frisk från min influensa!

    SvaraRadera
  11. Här är det lugnt. Minsta barnet sover. Äldre barnet övernattar. Mannen spelar piano och improviserar över Cornelis. Fin kväll i Småland... Resten av helgen ska vi städa, diska, tvätta och annat jobbigt men det tänker vi inte på nu:)

    SvaraRadera
  12. Efter att ha jobbar 12 timmar varje dag denna vecka får jag helgen helt ledig! Spenderar lördagen med övningskörning samt en fika med syster. På söndag väntar en lunch med goda vänner och lite träning efter det. Vad ska ni hitta på i helgen?

    SvaraRadera
  13. Jag och min "man to be" ska hem till föräldrarna på boeuf bourguignon ikväll. Idag har jag tränat, handlat en leoklänning på rea och besökt farmors grav.

    Puss till Anitha för en grym blogg. Älskart!

    SvaraRadera