tisdag 25 januari 2011

DEN HEMLIGE MILJONÄREN!

Jag jobbar som projektledare här på Mastiff för en massa olika TV-program just nu och de sista tre månaderna har jag jobbat med den Hemlige Miljonären. Ikväll har programmet premiär och det visas 21.00 på Kanal5. Riktig gråt-TV. Jag är supernervös!

Snälla kolla ikväll och säg vad ni tycker!

11 kommentarer:

  1. Bra där! Helt galet intressant, viktigt och rörande. Belyser utsatta människor samt ger perspektiv och skänker engagemang!

    SvaraRadera
  2. Åh jag älskar det! Men förmodligen mycket p.g.a. att Ola verkar vara så fantastisk...
    Får se om jag älskar det lika mycket nästa vecka, men jag ska absolut titta

    SvaraRadera
  3. Så bra och rörande!

    SvaraRadera
  4. Underbart och viktigt program att sända. Ni gör en insats för samhället genom det här. Blir själv inspirerad till att börja engagera mig. Särskilt kvinnors situation i fattigdom, som tvingas till prostitution berör och upprör. Hur kan man hjälpa kvinnan som hjälpte kvinnor på i prostitution?

    SvaraRadera
  5. Jag såg inte hela programmet tyvärr men det jag såg var så bra och många tårar fälldes...Nu var ju Ola, som Sarah här ovan också skrev, otroligt sympatisk, men jag hoppas och tror verkligen att jag kommer gilla programmet även nästa vecka.
    Bra jobbat, Anitha!

    SvaraRadera
  6. Om du vill hjälpa de som hjälper kvinnorna som är fast i prostitution kan du höra av dig till S:t Klara kyrka vid centralen i Stockholm. Kontaktinfo finns på www.klarakyrka.se
    Man kan bara slinka in ofta också, det är nästan alltid någon där som man kan haffa och prata med. Och minns att skänka pengar är viktigt, men det som är ännu viktigare är att skänka sin tid och bara vara en medmänniska som orkar se, höra, finnas till och dela gemenskap (det är ju inte en person som hjälper den andra, man blir hjälpt tillbaka också, inget von oben-tjafs)

    SvaraRadera
  7. Mycket bra program. Genuint och äkta. Jag lämnades med mycket eftertänksamhet.

    SvaraRadera
  8. Jättebra program! Ger dig och ditt team en klapp på axeln =)

    SvaraRadera
  9. Extremt gripande. Vilka fantastiska människor det finns.. Sitter här med tårar i ögonen och skäms över att jag aldrig köpt Faktum, Gbgs hemlösas tidning. Så det får bli det första jag gör imorgon. Tack!

    SvaraRadera
  10. Intressant och fint hanterat av svårt ämne. Bra val av Ola som visade sig vara så mycket mer än en hälsoguru; perfekt val av en kändis som ändå inte är en kändis. Bra där!

    SvaraRadera
  11. Såg bara halva, men grät för kung och fosterland! Fyfan vad bra! Alltså, riktigt jävla bra och så viktigt.

    SvaraRadera