måndag 24 januari 2011

Stretchmark polisen



Har länge haft krämen Stretch Mark Control. Tydligen finns det en olja som ska vara ännu bättre. Köpte den idag. Spännande!

8 kommentarer:

  1. Anitha! Hur går med med kosten?! Äter ni LCHF:ish eller hur har ni det? Gjorde jättegod LCHF-middag idag. Receptet finns på bloggen. Testa=)

    SvaraRadera
  2. Åh, kan inte du skriva lite om vilka produkter mot bristningar du använder och hur du upplever att de "funkar". är skiträdd för bristningar och jag är inte ens gravid...

    - Ingrid

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är kille men hört mycket gott om att smörja in kokosolja virgin under graviditeten. Superbra att äta också, så får man bra fetter både från insidan och utsidan.

      Radera
  3. Hej! Är en gammal bloggläsare, som såg igår att du har börjat blogga igen! Verkligen jätteroligt! Välkommen tillbaka! Har saknat dej jättemkt! Grattis till beben!:-D

    SvaraRadera
  4. Halloj! är också gravid med min första med BF i maj och kör sedan några veckor tillbaka med samma clarins olja och Stretch Mark Control creme. Vet ju såklart inte om det funkar (inga bristningar än i alla fall...) men det känns skönt och får magen mjuk och fin. Lycka till med graviditeten!
    /Lina

    SvaraRadera
  5. Å vet du, den där oljan är supertoppenbra! Använde den hela min gradivitet och det fungerade som stryk!
    Tusen lycka till med kommande bäbis, - det är askul!

    SvaraRadera
  6. Jag använde vanlig klassisk Barnängeln babyolja, den tycker jag fungerade bäst. Nyfiken på vad du känner inför förlossningen.. Den var jag mer orolig för än för bristningar på magen..

    //Anna

    SvaraRadera
  7. Hej Anita!
    Jag har hört från flera "källor", bland annat läkare att det där med bristningar tydligen är ärftligt. Så i praktiken spelar det inte så stor roll vad man smörjer på.

    Min mamma hade inga, jag fick inga trots tvillingar och ingen som helst olja eller insmörj under tiden jag var gravid. Min kompis mamma hade, min kompis fick trots endast 8kg uppgång, massor av oljor och annat. Typ.

    Hoppas bröllopet blir kanon och gillar din blogg väldigt mycket!

    SvaraRadera