lördag 22 januari 2011

FRÅGA



Skulle du låta din partner ställa upp i Let's Dance utan minsta oro?

13 kommentarer:

  1. Jag skulle faktiskt inte ha gjort det! =)// Hanna

    SvaraRadera
  2. Jag önskar att jag kunde säga ja, men kanske skulle bli lite misstänksam när det blev långa "träningskvällar". /Henrietta

    SvaraRadera
  3. Nej. Önskar också att jag hade kunnat säga ja. Det verkar vara en fantastisk upplevelse och inget man helst vill hindra partnern från att delta i, men..

    SvaraRadera
  4. Fast den säsongen när han på bilden var med.. Det var speciellt - och äkligt som fan.

    SvaraRadera
  5. Självklart skulle jag det, om man nu kan "låta" som pojkvän göra/inte göra något. Jag är ju inte direkt hans mamma.
    Min sambo jobbar som sångare och dansare och omger sig varje dag av snygga och vältränade tjejer, ändå är han den pojkvän jag litat mest på genom tiderna.
    Vi är 29 (jag) och 38 (han) år gamla med ett barn på 1,5 år.

    SvaraRadera
  6. Jag skulle bli skitglad om någon kunde få den stela fan att lära sig att dansa ;-)

    Men ärligt, om man inte kan "låta" ens partner göra såna saker så är det nog inte mycket partnerskap att hänga i julgranen.

    SvaraRadera
  7. Naivt att tro att inte kärleken kan smyga sig på ett par som ska vara så nära varandra.....

    SvaraRadera
  8. Jag skulle nog vara mer orolig för att han skulle se löjlig ut än att han skulle vara otrogen.

    SvaraRadera
  9. Alltså; all träning, endorfiner, allt teamande mot andra par, stöttandet, utelämnandet, glädjen - allt, allt, allt talar för att passion ska växa fram i någon form. Spännande för tv-publiken, trist för hemmapartnern om kemi uppstår.

    SvaraRadera
  10. Jag skulle aldrig hindra min kille att vara med i Let's dance, om han hade velat det. Jag har ju faktiskt valt att leva med honom, och då är det ju just honom jag vill leva med ..även om det innebär att han vill göra saker som skulle göra att jag blev orolig. För visst hade jag blivit orolig. Men samtidigt är vi otroligt trygga med varandra, så min oro skulle med största sannolikhet vara helt i onödan. Men orolig hade jag säkerligen varit ändå. :)

    SvaraRadera
  11. Anonym: Men även om kärleken skulle smyga sig på dem, så innebär ju inte det automatiskt att han skulle vara otrogen och välja denna personen. För förhoppningsvis kvarstår kärleken till den han lever tillsammans med, och därmed kan han hantera dessa känslor på ett moget sätt och helt enkelt bara låta känslorna vara, och inte låta dem leda till någonting. För bara för att man plötsligt attraheras av och får känslor för en ny person, innebär ju inte det att man inte älskar den man lever tillsammans med och vill sätta den kärleken på spel!!

    SvaraRadera
  12. Nej, varför utsatt sig för en sånn sak?

    SvaraRadera