fredag 28 januari 2011

Provat brudfrisyr



Jag har alltså lockigt hår som jag plattar och fönar rakt för att sen locka...logiskt.

Provad bröllopshår-uppsättningen på lunchen blir superfint! Men just nu känner jag mig som Pam Greir eller någon 70-tals sexy cop, så freeze motherfuckers!

2 kommentarer:

  1. Hej, vill fråga om ditt hår och behandlingen du gjorde. Har själv lockigt och därmed väldigt tort hår som gör mig helt förtvivlad nu på vintern oavsett hur mycket balsam eller specialprodukter jag använder. Vad hände med ditt hår efter behandlingen? Blev det rätt rak eller förblir det lockigt? Något speciellt man måste tänka på?
    /Annika

    SvaraRadera
  2. Hejhej,

    Jag har jättelockigt hår, en Brazilian Blowout är en rakpermanent light som håller i sig typ tre månader. Men det den gör framför allt för är att den gör håret mycket mjukare och mer lättarbetat. Håret är alltså vid tvätt fortfarande lockigt men mycket mera lättjobbat. Om jag plattade håret förr var jag i princip tvungen att platta om det varje dag. Men nu räcker det att jag fönar och plattar en gång i veckan.
    När jag tvättar det använder jag Redkens Allsoft-serie, shampoo, balsam och inpackning. Den har jag säkert använt från och till i tio år men är den absolut bästa för mitt hår.

    SvaraRadera