söndag 16 januari 2011

Tapetomröstningen avgjord





Det var jämt skägg mellan den prickiga och den klassiska, brittiska.
Segrare är den prickiga med endast en röst.

Motsätter ni er omröstningens beslut tveka inte att tycka till.

21 kommentarer:

  1. den prickiga var tråkig !!! Men gillar verkligen den brittiska! Eftersom jag inte röstade innan så gör jag det nu;) Kramis!

    SvaraRadera
  2. Den prickiga är absolut rätt! Den brittiska ser ut som nåt en gammal, gammal farmor har i tamburen...

    SvaraRadera
  3. Kommer bli skitfint! Sen när ni tröttnat om några år, gå in på Ferm Living och välj Kids Collection. Gudomliga tapeter!

    SvaraRadera
  4. ...fast jag tror att er lilla tjej hade gillar fjäärilarna bättre. En klassisk brittisk hinner hon med senare i livet om hon blir sugen på det. Tycker inte den passar i en barnkammare,,,

    SvaraRadera
  5. Ta inte den prickiga. Den brittiska tände jag på direkt när jag såg att du utlyste en omröstning om ert tapetval men kom mig inte för att rösta (är lat av naturen), Nu har jag dock tid och energi att tycka till, så var så god!

    SvaraRadera
  6. Nej, nej vad synd!
    Den fina Brittiska är ju så fin.

    SvaraRadera
  7. jag motsätter mig också den prickiga.
    brittiskt - ja!

    SvaraRadera
  8. Den prickiga tycker jag är supertråkig, precis vad man väntar sig i ett barnrum. Men det är inte alla som reagerar som jag, börjar räkna prickar och inom några minuter bli helt GALEN!

    Den Brittiska talar ju om stil och smak! Romantisk och väldigt väldigt vacker! :-)

    E det så att Anitha är lite i valet och kvalet? Tycker minsann du ska tänka om!

    SvaraRadera
  9. Tänkte också tagit den brittiska, men 1000 kr/rulle! Nja.

    SvaraRadera
  10. Ni kommer bli snurriga av den prickiga, tycker ni ska välja den brittiska :) Den fungerar ju också längre, även när hon blir lite äldre.

    SvaraRadera
  11. den brittiska gör att hon kommer ha något att studera vid sängdags, bra för hjärnan. Dock får den bara vara på en vägg!! :)

    SvaraRadera
  12. Tycker också den prickiga på en vägg och sedan ta upp någon av prickarnas färger och måla på övrigt. Gulligt i ett barnrum. Den brittiska kommer konkurrera med teckningar och annat.

    SvaraRadera
  13. Nej, den prickiga är tråkig. Riktigt tråkig, den ser ut som en badrumstapet "som ska försöka vara lite pigg". Nä, tänk över detta. Den brittiska är ljuvlig. Det måste inte alls vara så himla barnsligt i en barnkammare tycker jag. Den brittiska tapeten med lite sötare saker så som filtar, fina korgar etc är mycket finare. Tycker jag.

    SvaraRadera
  14. sorry att jag inte röstade, trodde att den brittiska skulle vinna överlägset, men nej det gjorde den ju inte. Så nu lägger jag min röst på den brittiska!

    SvaraRadera
  15. "jämnt" skägg heter det. i övrigt: den brittiska är snyggast, tom vacker, men kanske att mönstret blir lite för "rörigt" i längden om du förstår vad jag menar. den prickiga gillar jag inte alls.

    SvaraRadera
  16. Den Brittiska på EN vägg (eller två, whatever) och resten VITT sa jag ju!! :)

    SvaraRadera
  17. Den brittiska är helt klart snyggast. Men det kanske blir lite väl mycket mönster på fyra väggar...
    Fondvägg kanske är helt omodernt nu, men jag kan lätt se en eller tre väggar med den brittiska tapeten och en eller tre väggar enfärgade.

    SvaraRadera
  18. JAG HAR VETORÄTT OCH SÄGER DEN ENGELSKA TAPETEN!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  19. Hej. Den prickiga associerar jag direkt med att någon limmat upp några burkar piller på väggarna, inte vitaminer direkt... Såg en dylik installation på ett galleri något år sedan.
    Röstade givetvis på den brittiska tapeten.
    H

    SvaraRadera
  20. ABSOLUT den brittiska, den prickiga är ju söt men lam..... till dig/er passar den brittiska absolut bäst. Den är ju galet snygg och crazy. Som du. Byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyt!!!!!!!

    SvaraRadera