lördag 22 januari 2011

Calle målar



Ni vet som man gör med småbarn när de äter för att de inte ska kladda ner kläderna, så det är enklare att bara skölja av dom sen, tror Calle har tänkt ut samma princip när han målar. The naked handyman.

Den här jävla väggen. Vi satte upp den för ett år sen, satte på vävtapet för ett halvår sen och nu börjar den bli klar. Vi är usla på allt som kommer till hemmafix, uppstartssträckan är enorm. Sen ska det ju understrykas att det är inte vi som spikat upp väggen, satt på väv etc. det enda vi gjort är att ta beslutet, få den uppritad och få hit snälla människor som gör det åt oss. Vi har målat, eller Calle har målat. I slutändan är det både dumsnålt och ineffektivt. Men sådana är vi!

4 kommentarer:

  1. Ni är inte ensamma! Vi beslutade oss för att slå ut vägg mellan kök och vardagsrum. Sagt och gjort, polacken Radoslav kom och slog ut väggen och kvar lämnades vi i något som mest liknade en grotta. Detta var 2007. 2010 säljer vi lägenheten och vi hann preciis bli klara. Hajar du? Vi levde alltså i en grotta men enbart micro som matlagare och vi diskade på toaletten, i över ett halvår (!) innan vi fick spis och vask på plats. Sen blev vi vad som kallas hemmablinda och levde sådär tills snacket om flytt kom upp. Och man kan ju fan inte lägga upp en oklar lägenhet till försäljning om man vill ha något för den. Vi hann som sagt klart och vi gjorde allt själv. No more säger jag bara. Tid är dyrare än pengar så ringa någon som fixar allt är vårt nya mantra.

    Haha det blev visst en mindre uppsats tillslut..
    Hoppas ni målar vattenbaswrat. Det är jobbigt att få bort oljefrg även från hud

    SvaraRadera
  2. Krulla ditt hår och lägg på ett leende. Bli som förr helt enkelt. Så mycket vackrare så mycket charm. Nu hänger både hår och läpp. Trist.Synd.

    SvaraRadera
  3. anitha, ni är inte ensamma! förra vintern, för över ett år sedan åkte vi och köpte nya tapter, gipsskiva att sätta igen en vägg med och massa annat. vi är fortfarande inte klara, fick upp tapeterna innan jul men listerna kommer nog aldrig dit. och nu hade vi inget val, bebisen kommer i februari och då vill man gärna ha lite fint..
    däremot gick det jävligt fort med barnrummet. kanske för att det känns roligare? vad vet jag. :)

    SvaraRadera
  4. Anitha! Kan du inte visa ringen?

    SvaraRadera