torsdag 25 mars 2010

Idag händer det!

Gud vilken kul läsning att se vad ni kommer ifrån och vilka ni är. Fortsätt gärna. Idag händer det, hade helt glömt bort att det var idag, min iPhone påminde mig. Idag ska tatuera halva ryggen.

7 kommentarer:

  1. Angående nosejobet, gör det bara. Jag är helt för sköhetsoperationer, i varje fall när det gäller områden man inte kan förändra på naturlig väg. Antar att du väljer en klinik i Sthlm men annars är läkarhuset i Uppsala fantastiskt bra. Dit går i alla fall jag. Sen undrar jag var du köpt den där långkjolen som du har på en bild som Calle lagt upp? Grymt snygg var den! Hoppas du svarar! Ha en skön dag, shine on!

    SvaraRadera
  2. Hur kollar man vilka länder man har läsare från ? :-) Kram från en finländsk läsare.

    SvaraRadera
  3. Maria Heter jag! 16 år och går i Nian på högstadiet i Valdemarsvik. (söder om norrköping)
    Jag har precis sökt gymnasie i Linköping och vill bli något fränt i framtiden. Typ seglare eller astronaut.
    Jag hittade hit via calles blogg som jag inte läser lika ofta längre. Men din desto oftare!!
    Just nu är jag hemma från skolan för jag är sjuk. och då gör jag helst ingenting. typ bara sitter och äter rökt skinka direkt ur paketet.
    Hälsa katten
    Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Emily är mitt namn, 27 år och bor i Malmö. Jag bor med min fina karl som faktiskt är 0,5 cm längre än din ;) Själv är jag 182 cm kvinna! Jag har läst Calles blogg typ 1,5 år och när du började blogga var jag inte sen med att börja följa dig och det ångrar jag inte.

    Anitha, du är en inspirerande kvinna och jag tycker mycket om ditt sätt att skriva.

    Jag önskar dig och Calle all lycka.

    Over and out.

    SvaraRadera
  5. Hej fina Anitha! Jag heter Frida och bor och pluggar i Paris. Kul att följa dig! Kram

    SvaraRadera
  6. Hej Anitha. Bor i Lissabon. Portugal och jag gillar verkligen din blogg. Keep up the good work! (för din 30-arskris känner jag endast förstaelse)Du verkar rasande trevlig och cool. Trevlig helg, bon week end och bom fim-de-semana. Stor kram! Anna International

    SvaraRadera
  7. Hallå ja!
    Jaha, jag skrev ju inte sist så jag kan väl skriva nu..
    Emma heter jag, fyllde 25 år ganska nyligen. Jag bor i Örebro men är en äkta smålänning i hjärtat och hjärnan och alla annat..! Örebro är bara bra för att där finns en musikhögskola, där jag alltså pluggar. Tanken är att jag ska bli sångpedagog. Har ett par år kvar på den utbildningen, men till hösten är planen sabbatsår...
    Hittade för övrigt hit via Calles blogg som jag har följt i några år nu.
    Hej ska du ha!

    SvaraRadera