torsdag 4 mars 2010

Willie och Waylon



Willy och Vonka här ovan är mina kära kollegor Wayne och Max.
Humle och Dumle är MTG:s finest. Den ena funkar lixom inte riktigt utan den andra och tvärtom. Det är en strävsam relation. Manlig vänskap när den är som manligast. Wayne och Max har en liten herrklubb med två andra herrar. Den ena går under namnet Per Nunstedt och den andra Thomas Hall.
De kallar sig för The Highwaymen, på helgerna precis som sången. Då går de in i deras alter egon Willie Nelson är Wayne, Waylon Jennings är Max, Kris Kristofferson är Per och Johnny Cash är Thomas.
När de ses för de knogarna mot varandra så att armarna bildar ett kors, som en sorts handdockning och säger ”Highwaymen” i kör.

Manlighet är lika med föreningsliv.
Vad kom först, föreningsliv eller manligheten?

4 kommentarer:

  1. Anitha, har läst det du har bloggat och måste bara säga att du verkar så himla kul! Tidigare har man bara fått en uppfattning om dig via Calles blogg, och då verkade du visserligen helt ok, men nu när din personlighet kommer fram lite mer känns du väldigt kvick och substansfull. Ja, det var nog bara det =)

    SvaraRadera
  2. Du verkar helt underbar!!! pluggar i chicago, och jag stumble across din blogg... haha nu anvande jag svengelska, precis som Vicktoria Silverstedt...

    SvaraRadera