tisdag 9 mars 2010

Kärlek med Anitha



Jag älskar ju att leka hobbypsykolog. Tar chansen så fort jag får, vidrigt jag vet... but I just can't help my self.

Ge mig dina kärleksproblem så ska jag försöka lösa dom! Håhå vad jag myser.


Kram!

4 kommentarer:

  1. Äntligen!

    Mitt problem är att jag är singel (surprise surprise på kärleksproblem-tema). Testat allt känns det som. Internetdejt, blinddate, krogen, jobbet.
    Är en tjej som uppfattas som oerhört social och rolig, får komplimanger för det hela tiden. Men när det ska till att skaffa en pojkvän så går det ändå heeelt fel.
    Vad är ditt bästa tips?

    Soffan

    SvaraRadera
  2. Hej, en kille som raggade på mig för ett tag sen extremt länge och som jag var mycket kär i har gått och skaffat flickvän. nu är jag olycklig. vad ska jag göra?

    SvaraRadera
  3. Hej . Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har liksom två killar och en bästa vän som mitt dilemma.Snälla hjälp mig.Såhär. Jag har en kille som jag inte tycker ser så bra ut,han är inte så cool liksom. Har absolut inte koll på vart man ska gå, vad man ska äta,ja du vet.Han passar inte riktigt in bland de som jag umgås med.(jag vet att jag låter vidrig nu) Fast han har koll på mig. Han älskar mig. För den jag är. Jag får vara glad,jag kan prata med honom om allt. Även saker som jag själv inte är så säker på.Saker jag aldrig säger till någon. Han gör mig trygg. Ja,han verkligen finns där på ett sätt som inte jag är van med. Han tittar på mig på ett sätt som jag älskar. Fast han utmanar inte mig. Han har inte direkt något att tillföra i mitt liv mer än sin obegränsade kärlek till mig. Sedan har jag en kille som jag har varit kär i rätt så länge.Han är motsatsen när det gäller koll. Han vet allt. Han gillar att hitta på saker hela tiden. Vilket är bra i mitt liv som kan vara rätt så tråkigt. Jag har verkligen velat ha honom. Han har inte alltid velat ha mig. Han är som den perfekta fast jag har aldrig fått känna på hans kärlek, mer än att han lovar mig att han älskar mig ifall jag bara vågar vara med honom.Han säger han först nu förstår hur mycket han älskar mig. Vi har fantastisk sex. Jag vill ju prova på att vara hans tjej. Jag vill veta hur det känns. Tänk om det stämmer , allt han säger? måste jag inte prova efter all denna tid? Är jag inte skyldig mig själv det? Eller oss? Tyvärr tycker inte min bästa kompis om honom och hotar med att jag får välja. Killen eller henne. Förstår du? Vad ska jag göra? kille 1 kille 2 eller bästa kompisen?

    SvaraRadera
  4. Hej vackraste Anita!
    Jag är gift. Ganska lyckligt gift dessutom, sedan 7 år tillbaka. Men... det är inte bara lyckligt.

    En man jag träffade för 10 år sedan, han gör ständiga comebacker i mitt liv. Vi hade en kort, men oerhört intensiv och passionerad (vilket dramatiskt ord... men så var det!) historia. Han har alltid fått mig att skaka. Bara genom en blick. Vi älskade. Ofta. Jämt. Mycket. Som ingen annan har gjort. Vi skrattade. Han luktar... kärlek och hetta.

    Vi sågs inte och hördes inte på många år. Men så kom facebook... och han hade tänkt på mig. Och jag på honom. Kontakten återupptogs. Helt diskret.

    För ett tag sedan sågs vi igen. Ett snabbt glas på en anonym servering i stan. Trevligt. Skratten avlöste varandra. Men... spänningen som finns mellan oss. Den går att ta på. Vi har bestämt att inte ses igen. Det blev too much. Hade kunnat älska med varandra direkt där på bardisken! Attraktionen är som inget annat, mellan oss.

    Men... han finns ständigt i mina tankar. Kan inte glömma och gå vidare. Jag vill älska med honom igen. En sista gång. Men det skulle inte funka? Eller hur? Mycket vill ha mer. Det är väl så. Men vill och kan inte släppa taget. Och inte han heller. Eller kan vi? Vill vi? Hur gör man då?

    Tacksam för svar! Kram!

    SvaraRadera