söndag 16 maj 2010

Charlie

Googlar man på "Charlie" så kommer "Att vara Charlie Schulmans pappa" upp först. Coolt.

Idag såg jag och Calle vår typ av mixavkomma. Indisk mamma/svensk pappa. Vi satt som två hungriga lejoninnor superfokuserade på avkomman.
Såg lixom lite fransk ut, mörkbrunt hår solkysst hy. Supersöt! Kul!

5 kommentarer:

  1. var gjorde du det?

    SvaraRadera
  2. Jag ar gift med en indier och var dotter ar supersot :) Fast hon ser inte alls indisk ut. Ingen skulle tro att farsan ar indier. Vi kanner flera andra mixade par (american/indian) och till och med bland syskon ar det stor skillnad hur mycket indiskt pabra man ser. Fast visst, alla ar de ju sa dar passligt olivfargade och har morkbruna ogon :)

    SvaraRadera
  3. tja, jag tror att d beror pa vart man bor om man googlar charlie och det kommer upp forst. Google r anppassat till dar man bor, och vad som r populart i det omradet.

    SvaraRadera
  4. Min mamma är från Sri Lanka, och min pappa från Sverige. Tycker bra allt jag ser normal ut! Inte sötare än alla andra kanske, men väldigt nära inpå!

    SvaraRadera
  5. Anitha.
    Jag är gift med en man från indien och själv är jag en blekfis precis som Calle. I december fick vi vårat första barn, en liten tjej vid namn Delisha. Jag försöker lägga upp bilder på lilltjejen regelbundet men min bloggplattform har strulat på senaste tiden. Om du är sugen att spana på henne så kan du gå till http://norrteljetidning.se/lasarnytt/bloggar/fridagoar/ och där finns en hel del i arkivet.

    Vi väntar en till, 5:e januari 2011 nu. Fick själv hjälp av jätteduktig personal då det inte blev några barn alls för oss de första två ½ åren... Snart Anitha, snart, är det ni som håller en brunögd liten ögonsten!

    All kärlek till er båda.
    Frida

    SvaraRadera