onsdag 5 maj 2010

My ding ding dong

Jag trodde jag hade drabbats utav vårkänslor. Alla män på jobbet såg helt plötsligt sådär 70-tals erotiska ut. Jag kunde inte sätta fingret på det första dagarna.
Det var något vilt i blicken hos dem...nej det var det inte alls, det var under näsan det var vildt!! Alla snubbar hade över en natt skaffat mustasch för att slå ett slag för prostatacancerforskningen genom Mustaschkampen.


Rikard och Christer kunde lika gärna heta Udo och Rainer, två gladlynta snuskhumrar som bjuder på oanständigheter i Tyrolen.
My good jag blir generad bara av att titta på dem.

Rikard träffade Calle på lunchen och berättade att Mustaschkampen nu är i full gång.
Som jag hållit emot men the walls just tumbling down, I didn't even put up a fight...



Imorgon sitter den där.

1 kommentar:

  1. Hej!

    Vi på Cancerfonden vill tacka för att du uppmärksammat Mustaschkampen i din blogg. Det är oerhört viktigt att fler börjar tala om prostatacancer, som är Sveriges vanligaste cancerform. Genom att uppmärksamma detta bidrar fler människor till kampen mot prostatacancer. En man i timmen drabbas!

    Som du säkert redan känner till avslutades årets Mustaschkamp i fredags. 2010 års Mustaschmästare är Kennet Andersson med fantastiska 252 786 kr i sin insamling, och i söndags sändes sista programmet av Ystad-Haparanda.

    Tävlingen är alltså avslutad, men det går att ge bidrag två veckor in i juni.

    Vi skulle gärna vilja ha kontaktuppgifter (mejladress) till dig. Hör av dig till zu-yon.han@cancerfonden.se.

    Återigen tack och glöm inte att Mustaschkampen är igång igen maj 2011!

    Vänligen,
    Zu-Yon Han

    SvaraRadera