lördag 22 maj 2010

När man spolar vatten

Hej,
Undrar en sak, när man sätter på vattenkranen när man går på toa är det för en själv man gör det eller för andra? Eller för att kamouflera "ljudet"?

14 kommentarer:

  1. Fattar inte riktigt den grejen. Att spola med vattnet är ju som en megafon. "HALLÅ!!! HAN BAJSAR HÄR INNE!!!"

    SvaraRadera
  2. Det är för att det inte ska höras. Men man kan inte ha på vattnet för länge för då fattar ju alla vad man pysslar med som Anonym säger. Man får vara snabb som satan.

    SvaraRadera
  3. Det är ju för att man ska kissa! man kanske behöver lite hjälp på traven och då är det enklare att komma igång om man hör rinnande vatten.

    SvaraRadera
  4. För att maskera ljudet. Till viss del för "inspiration". Det gör inget om folk fattar att man bajsar, men de ska inte behöva höra ljudet av det.

    SvaraRadera
  5. Jag behöver se och höra en vattenstråle för att kunna kissa. Och om jag ska bajsa, sätter jag på kranen för att jag inte vill att andra ska höra plumset.

    SvaraRadera
  6. På samma sätt som ingen krigförande nation går all in på att släppa The A Bomb utan bedriver kriget på flera fronter, så vill man också ha lite undanmanövrar när man släpper The B Bomb. Eller snarare: Man vill MÖRKA att man gått in ENKOM för att släppa The B Bomb. Man vill skapa intrycket att man "minsann har saker på gång både här och där" och om man också bajsar så görs detta liksom i förbifarten (okej, den bilden blev konstig)

    SvaraRadera
  7. Skulle aldrig sätta på kranen utan att behöva använda vattnet. Så fruktansvärt onödigt slöseri på vatten!

    Men när man var liten och blev tvingad att kissa fast man inte var kissnödig, typ innan man skulle sova, så brukade pappa sätta på kranen för att man skulle bli kissnödig..

    SvaraRadera
  8. Man ska alltid sätta på ljudet hos den som inte ska höra jue!Annars hörs ju både vattnet och kisset om det är tyst i vardagsrummet :(........
    Nä på med tv´n hos den som inte ska höra :)

    SvaraRadera
  9. Sätter alltid på kranen - när jag ska kissa. Sedan känner jag mig tvingad att förklara för alla att det var vattenkranen som hördes. Förlorar mig i invecklade resonemang om ljudfrekvenser som sällan förblir oemotsagda.

    SvaraRadera
  10. Vattenkran vid bajsning är egentligen oerhört okongenialt. Man borde i stället lära sig att beatboxa och sedan tajma in klunsarna på betonade taktdelar

    SvaraRadera
  11. Vid vilket tillfälle, FÖRUTOM när du bajsar, TOKSPOLAR du i handfatet i flera minuter? Jag ser ett spolande handfat hos vänner eller på offentliga ställen endast som en signal att, ÖH LYSSNA, NÅN BAJSAR HÄR INNE!!

    Thomas igen.

    SvaraRadera
  12. Om man kommer på någon med att "inspirationsflusha" vid bajsande så vet man att man det är en riktigt sjuk jävel man släppt in i badrummet eftersom personen uppenbarligen "går igång" på direkt rännskitande

    SvaraRadera
  13. Spolande kran = få igång kisset (och kanske en liten oro för en något ljudlig fis.)

    Papper i toan = dölja plumset.

    För min del ;P

    SvaraRadera
  14. Jag tar på kranen när jag ska fisa eller skita. Tycker själv det kan vra rätt obehagligt när man itne är i badrummet och helt plötsligt i vardagsrummet hör världens prutt från badrummet. inte okej.

    SvaraRadera