måndag 28 februari 2011

Calle



Calle har bloggtorka. Han känner sig inte motiverad. Jag tycker det är jättesynd. Visst vill man läsa hans sida av historien som 31 årig blivande förstagångs far? Det lär ju finnas en hel del killar som är i hans situation. Dessutom bra för tjejer att få läsa om baby-grejen ur ett manligt perspektiv.
Men han kommer gästblogga här en del om jag känner honom rätt. Tills han dyker upp med full kraft och Schulmansk vrede någonstans igen.

6 kommentarer:

  1. Åh det känns som att han freakade för att du gick om honom. Nej? Jag kanske har fel. MEN, jag gillar inte att han ska "gästblogga" hos dig. Det är ju din sida, vi är ju här för att läsa Anitha. Tycker inte om det där när man ska bli så jäkla ETT. Ja ni är fina tillsammans, men man måste ju bevara sitt jag. ÅH. Jag känner mig som den största bitterfittan men jag blir instinktivt arg för att han ska in på din sida och "vara".
    F.ö är jag trogen följare av hans blogg och är uppriktigt ledsen för att han lägger ner, men här vill jag inte ha honom.
    FÖRLÅT!

    SvaraRadera
  2. Ja eller hur! Det var mitt förslag på calles sida också: gör en "mitt liv som penny schulmans pappa"-blogg! Det vore jättekul att läsa och han kunde börja redan nu med att berätta om sina känslor och tankar kring graviditeten och det som komma skall.. Peppa honom att göra det! kram!

    SvaraRadera
  3. Jättetråkigt är det, men jag måste nog hålla med anonym. Här går jag in för att läsa dina tankar, inte hans. Missförstå mig rätt, jag vill absolut inte att Calle ska sluta blogga, hans är den första bloggen jag går in på varje dag.

    Det var någon på Calles blogg som hade en genial idé om att flytta bloggen och sedan sätta in pengarna som han skulle tjäna på ett konto till Penny.

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag har skrivit på hans blogg att han inte behöver skriva varje dag. Bara när han vill säga något och jag tror att han kommer att vilja berätta om Penny! Hoppas du kan övertala honom att inte stänga dörren helt. All lycka till er!

    SvaraRadera
  5. Din blogg kan gästbloggas av polis-jonas då och då. Kul kille!

    SvaraRadera